Adgang
Der er GRATIS ADGANG til Sansefestivalen og du er velkommen til at ankomme i bil, tog, bus, på motorcykel, knallert, cykel, gåben eller anden alternativ måde. For området ‘Vestjyske Dråber’ gælder det dog, at du for at smage dråberne skal købe en smagskupon. Smagskuponerne finder du i billetteltet på området: 5 smagsprøver til 50 kr. enkelte smagsprøver kan kræver flere afrivninger. 10 kr. i depositum for vinglasset, som du får tilbage, hvis du returnerer glasset.

Parkering
I Struer er der Gratis parkering og vi har mange parkeringspladser i midtbyen. For de fleste P-pladser gælder, at du må holde i 3-timer ad gangen, men husk at tjekke – inden du forlader bilen!
Enkelte P-pladser vil være reserveret på dagen til producenter og aktører, det beder vi om bliver respekteret. P-pladserne vil være tydelige markeret.

Handicap-parkering
Husk, at handicap-parkering er for biler med et handicap-skilt i forruden!


Offentlige toiletter

  • Ved Rådhuspladsen
  • På siden af Folkets Hus, Tegltorvet
  • Toiletvogn ved Sparekassen Vendsyssel
  • VidensCenter Struer (InfoCenter Struer) i Smedegade


Adgang med tog
‘Alle toge fører til Struer!
Måske ikke alle, men det er meget nemt og hurtigt at komme med tog til Struer.

Bor du fx. i Århus kan du spise morgenmad derhjemme eller i toget, stige på toget til Struer og være fremme til Sansefestivalens start kl. 10.00. Når Sansefestivalen slutter kl. 16.00 tager du toget hjem og er hjemme til aftensmadstid – hvis du da ellers kan spise noget!