STRUERS BEDSTE KAGE (Café Den Søde Tand)

Vinder af konkurrencen “Struers bedste kage” 2014 blev fundet i lørdags under en regnfuld Sansefestival. Et enstemmigt dommerpanel bestående af Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Flemming Odde, Direktør Erik Østerby og Infocenterchef Carsten Hother pegede på en dejlig Jordbærroulade bagt af Tove Jakobsen.

Jordbær-roulade

150 g sukker                                                               Struers Bedste Kage ved Tove Jakobsen
2 past. æggehvider (80 g)
piskes til marengs

25 g ristede hasselnøddeflager
30 g buddingpulver (ca. 3 spsk.)
blandes let i marengsen

Sættes på bageplade med bagepapir, ca. 35×30 cm.

Bages ved 180 grader i 18 min.

Når kagen er kold fordeles flødeskum af 1/2 l piskefløde, 500 g jordbær + chokoladestykker ud over marengsbunden, som nu rulles til en roulade.

Gem lidt nøddeflager, jordbær, flødeskum og chokolade til pynt.