Bitz’ Blomkålsalat med parmesan og kapers   Christian Bitz

Hverdagsmad, der smager fantastisk og er nem at lave. Det er sundhed i hverdagen.

“min absolutte yndlingssalat, som jeg nok laver for tit. Men den smager bare pivgodt, og sundhedsfaktoren kan man heller ikke tage fra den. I stedet for kapers kan du bruge ristede nødder eller rugbrødscroutoner”, siger Christian Bitz.

Bitz' blomkaalssalat

Ingredienser:
½-1 blomkål, 50 g parmesan, ½ glas/bøtte kapers, krydderurter fx skovsyre og dild.
Vinaigrette eller citronsaft og olivenolie.

Fremgangsmåde:
Skær blomkål og parmesan helt tyndt på et mandolinjern.
Kom kapers og urter på.
Inden servering skal salaten have lidt vinaigrette eller bare frisk citronsaft og god olivenolie.

 

Rosenkreds Nord-Vestjyllands roseopskrifter

Rosenbrochure-page-002Få opskrifterne på Rosegelé, Rosensirup, Roseneddike, Rosensalt, Rosensukker og kandiserede rosenblade

Hent dem her: Roseopskrifter